Участниците в „Като две капки вода” празнуват Великден заедно
Участниците в „Като две капки вода” празнуват Великден заедно / Нова тв

Дори един от най-големите християнски празници - Великден, няма да спре репетициите в „Като две капки вода". На 21 април, понеделник, от 20.00 часа по Нова всички 8 участници ще са готови за нова доза забавления от ефира.

Мая, Нети, Стефания, Неве, Деян, Павел, Иво и Къци ще съчетаят празника с подготовка за шоуто. Навръх Великден, всички заедно, като едно голямо семейство, ще репетират за седмия лайв в „Като две капки вода".

СНИМКИ: Риана, Светльо Витков и Адел в „Като две капки вода"

„В почивните дни ще бъда с най-близките си хора в моя роден град Видин, яйца ще боядисваме в събота", сподели Деян Донков. За Къци боядисването на яйца е сред най-страхотните семейни забавления, „наред с това сами да си правим мартениците", заяви той. Иво Танев ще „избяга" за малко на вилата си, където трябва да поработи на двора.

А в понеделник ни очакват още звездни преобразявания. След като Къци спечели с Лили Иванова, сега това предизвикателство стои пред Деян Донков. Отново Адел, но този път за Неве, Стефания ще се завърне в образа на жена с Уитни Хюстън. Иво сбъдна мечта с Лучано Павароти, а също и Павел с Роби Уилямс. Къци ще влезе в образа на Емил Димитров, а победителката Мая - Eruption. На Нети се падна Джъстин Тимбърлейк.