Рок-група „Little stars ще прави турне в Италия
Рок-група „Little stars ще прави турне в Италия / netinfo

През месец май добричката рок-група „Little stars" ще направи турне в Италия, съобщават от СОУ „Св. Климент Охридски", където учат младите таланти. След това им предстои и гостуване в столицата на Австрия Виена.

В момента изпълнителите се представят в телевизионния формат „Големите надежи". Следващото им излизане на сцена ще бъде на 23 април. Продуцентите одобриха за шоуто песента „I feel good". Тийнейджърите ще я изсвирят заедно с бенда на предаването.

Първото участие в „Големите надежди" донесе на рок-групата суперлативи от членовете на журито. Любо Киров им пожела някой ден да свирят на стадион и да станат големи звезди. Най-важното е да си останат приятели и да запазят своята искреност, подчерта Веселин Маринов. Учениците от СОУ „Св. Климент Охридски" споделят, че всички в телевизионната продукция са много дружелюбни. Вече са се сприятелили с доста от конкурентите си за голямата награда, която е обучение в Ливърпулски университет по изкуства, парична премия от 30 000 лева и участие в италиански фестивал през септември.