Талантлив писател ще представи Добрич на сцената на Големите надежди
Талантлив писател ще представи Добрич на сцената на Големите надежди / Големите надежди, Нова телевизия

Шестият концерт ще бъде последният преди следващата решителна фаза в шоуто “Големите надежди" по Нова телевизия - четвъртфиналите, когато великолепните петици от концертите до момента ще излязат за втори път на сцената.

Добрич ще бъде представен от талантлив писател, според който „Големите надежди” е формат, който може да задържи децата на България, тук, в родината им.

На сцената ще излезе и Дара - дъщерята на Ива Екимова и Дими от група Сленг. Младата певица, която миналата година се яви и на кастингите за X Factor, но не бе допусната напред единствено заради своите 11 години, най-накрая ще излезе на голямата сцена и ще докаже, че е наследила таланта на баща си. Любопитното около младата надежда е, че човекът, който я насочва към музиката, е не кой да е, а самият Дичо. Когато била малка, именно рокаджията я чул как пее и бил категоричен, че трябва да се запише да учи пеене.

Днес освен музиката Дара има и още много други артистични интереси - ходи на курс по поетично писане към ЮНЕСКО, актъорско майсторство, поп и джаз танци, а така също и народни танци, играе тенис и кара ски, а успоредно с това изучава още испански, руски и английски.

Конкуренцията, срещу която ще се изправи днес обаче, ще бъде повече от сериозна - на сцената на „Големите надежди" ще излязат още стипендиант на фондация Димитър Бербатов с над 50 награди зад гърба си, както и амбициозна кандидатка, която въпреки крехката си 13-годишна възраст, мечтае да стане евродепутат. Макар политическите й интереси да са все още в началото, музикалната й дарба е повече от доказана - само на 3 години започва да пее в хор, а на 3 и половина вече е солистка на батковците и каките.

Изцяло дамски квартет пък ще се представи с песен на Тоника... пред самите Тоника. И още - „Мини мис", „Мистър по-по-най", фенка на Тина Търнър.

Как ще се представят новите надежди, какво ще изпълнят и кой ще успее да се класира за следващия етап на предаването, ще стане ясно днес, в шестия епизод на „Големите надежди" по Нова.