Майли Сайръс влезе в болница
Майли Сайръс влезе в болница / снимка: Guliver/Getty Images

Американската певица и секссимвол Майли Сайръс е била приета в болница във вторник заради силна алергична реакция към антибиотици. Това бе съобщено от представители на концертната зала "Спринт сентър" (Sprint Center) в Канзас Сити (САЩ), където трябваше да се изяви "най-горещата жена на планетата".

СНИМКИ: Най-дръзките тоалети на Майли Сайръс

Планираният за вторник концерт на Майли Сайръс беше отменен, съобщи говорител на центъра. Не е ясно дали шоуто ще получи нова дата.

Двайсет и една годишната Сайръс още миналата седмица имаше проблеми със здравето. Не се уточнява с каква цел е взимала антибиотици, пише от своя страна ИТАР-ТАСС.

СНИМКИ: Най-досадните звезди в шоубизнеса

Скандалната певица обясни на феновете си в Канзас, че е толкова разочарована, колкото и те. "Толкова много исках да пея тук днес. От това, че няма да мога да бъда с вас, ми става още по-зле", написа тя в "Туитър".

СНИМКИ: Абсурдните сценични костюми и поведение на Майли Сайръс

Турнето на Сайръс под името Bangerz започна през февруари в Канада. През май тя трябва да пее в Европа. Засега не е ясно колко концерта ще бъдат отменени заради влизането й в болница.

Най-скандалните моменти в историята на видеонаградите на MTV

Сайръс обича да шуми около себе си, но тя е една от най-популярните американски певици. Бе призната за най-добър изпълнител през 2013 година от Ем Ти Ви (MTV). Лидерството й се обясняваше от успеха на песните й We Can`t Stop, Wrecking Ball, както и тези от последния албум Bangerz.