Четирима супергерои се заклеха в Библията, че не са Къртици
Четирима супергерои се заклеха в Библията, че не са Къртици / Къртицата 2: Разтърсване

Шестима супергерои ще държат на мушка седмичния кулинарен улов. В неделя ловната дружинка напусна пределите на Базата и се включи в изложението „Лов, Риболов и Спорт". За богатото меню на Групата най-точна беше Мис България - Ивайла Бакалова, която уцели заветните пържоли и риба. Най-ядосан остана Александър Сано, който пропусна шанса да спечели така желаната от него зеленчукова гарнитура.

Сблъсъкът на Вселените, както шеговито се изрази Георги за отношенията си с Ивайла, ще се стовари върху твърдата глава на ММА звездата. Мис България 2001, която заяви, че ще се придържа към толерантно и дипломатично поведение в играта, този път ще забрави за добрия тон и ще избухне с пълна сила.

Четирима супергерои се заклеха в Библията че не са Къртици
netinfo

Довечера Заселниците ще влязат в ролите на защитници и обвинители по темата „За и против хомосексуалистите". Импровизираната мини тв игра „Сблъсък", ще изправи на ринга едни срещу други двойките на Борислав и Емил Русев (защитници) и Георги и Емил Каменов (обвинители). Марина Мицич и Костя ще ръководят това оспорвано словесно дерби, а изкусителната Виктория ще бие гонга и обявява рундовете.

Четирима супергерои ще дадат тържествена клетва с ръка върху Библията, че не са Къртици, а Костя ще нарече това „светотатство" и няма да се присъедини към тях.