ВИДЕО: Тити Папазов: Юбилеят на Левски ще струва 700 хил. лева
ВИДЕО: Тити Папазов: Юбилеят на Левски ще струва 700 хил. лева / LAP.bg

"Юбилеят на Левски ще струва около 700 хиляди лева", разкри председателят на фондация "100 години Левски" Тити Папазов. Освен това треньорът на баскетболния тим на "сините" обеща грандиозен спектакъл за феновете, а до 48 часа ще стане ясно кой ще е и съперникът на Левски в мача по случай 100-годишнината. Тити коментира, че очакват отговора на Лацио, но ако "римските орли" откажат Фиорентина е дала съгласието си.

"Юбилеят на Левски струва около 700 хиляди лева. Желанието на феновете е съперникът да е Лацио. Правим всичко възможно да са те. До 48 часа ще ни кажат дали са съгласни, ако не имаме съгласието на Фиорентина. Най-важното за един клуб е великото име и феновете. Оттам нататък нещата се надграждат. Левски може да мине по най-дългата пътека, но пак ще бъде най-успелият отбор. Левски е недостижим откъм години, история и резултати. В деня на самия празник ще направим много хубаво нещо. Имаме желание и смятам, че е правилно това да е тържество на феновете. Това не е празник само на футболния клуб, а на всички, които обичат Левски. Още, когато се създаде фондацията "100 години Левски" идеята беше да се съберат средства и максимално да се използват. В България има много богати левскари и ние смятаме, че това е един изключителен празник, за който ще успеем да съберем средства, които в последствие да се използват за ДЮШ", коментира Папазов. Той даде мнението си и по повод критиките към президента на футболния клуб Тодор Батков.

"Левски е в тежко финансово състояние. Батков е останал сам и трупа само негативи, освен всичко, което се случва в отбора като игра. В нашата народопсихология се търси винаги виновник. Не съм адвокат на Тодор Батков, но грешката в никакъв случай не е само на един човек. Левски е най-обичаното нещо в тази държава. Хората трябва да разберат, че ако обичаме един отбор най-прекият път да му помогнем, е като си купим билетче. Не ме интересува кой управлява Левски. Интересува ме феновете да повярват в каузата ни", завърши Тити. /БГНЕС

ВИДЕО Тити Папазов Юбилеят на Левски ще струва 700 хил лева
netinfo