Д-р Папазова съветва: Как да се изчистим от лошите мазнини и да ускорим метаболизма
Д-р Папазова съветва: Как да се изчистим от лошите мазнини и да ускорим метаболизма / netinfo

Самостоятелният прием на Омега 3 не е достатъчен.

Популярният холистичен лекар препоръчва да се изчистим от лошите мазнини и плаките като комбинираме Омега 3 с мощните антиоксиданти Коензим Q10 и Селен. Така не само ще се справим с лошия холестерол, но ще се почустваме бързо енергизирани и с добър тонус срещу пролетната умора. Още един важен бонус, който печелим от комбинацията, е ускореният метаболизъм.

Вижте видео съветите на д-р Папазова тук.

Д-р Папазова споделя, че все повече хора започват да разбират значението на полезните мастни киселини и приемат продукти с Омега 3, но това не е достатъчно за регулиране на метаболизма и отстраняване на последиците от стреса в сърдечно-съдовата система. Обездвижването, напрегнатият стил на живот и неправилното хранене водят до покачване на лошия холестерол и високо кръвно налягане, съпътствани често и от няколко излишни килограма. Проблеми, които според препоръките на д-р Папазова, ще разрешим по-лесно, ако комбинираме в едно приема на Омега 3 с Коензим Q10 и Селен.

Интервю с д-р Папазова

Д-р Папазова съветва: Как да се изчистим от лошите мазнини и да ускорим метаболизма
netinfo
Д-р Папазова: Ежедневно се срещам с хора, които имат метаболитен синдром, високо кръвно налягане, нарушен липиден профил и дори имам пациенти и под 40 години с подобни проблеми. Напрегнатият начин на живот и нездравословното хранене предизвикват драстично увеличаване на липопротеините с ниска плътност („лош холестерол"), триглицеридите и кръвната захар, последвани от затлъстяване и отлагане на липидни плаки в определни участъци на артериите.

Какво препоръчвате на вашите пациенти при подобен проблем?

В подкрепа на тяхното здраве препоръчвам една изключително иновативна и успешна Омега формула с подсилено действие - комбинация от Омега-3, Коензим Q10 и Селен.

Трите съставки заедно осигуряват комплексна защита за сърдечносъдовата система. Мощният синергизъм увеличава ефекта на Oмега-3 многократно и се получава най-мощната Oмега формула. Омега-3 хранят клетките на миокарда и мозъка, разреждат кръвта, регулират мастната обмяна и редуцират натрупването на плаки. Коензим Q10 подхранва сърцето и цялото тяло с енергия, като съхранява жизнеността на всички клетки. Селенът като силен антиоксидант балансира процесите в имунната система, поддържа еластичността на кръвоносните съдове и ускорява метаболизма.

На какво се дължи осезаемият ефект на комбинацията?

Включеният коензим Q10 е мастноразтворим антиоксидант и неговото действие е значително по-мощно, когато действа в мастната среда на Oмега-3. Особено бърз ефект се наблюдава при хората, които имат недостиг на коензим Q10, както и при всички, които приемат статини - тези препарати блокират не само синтеза на холестерол в черния дроб, но и производството на коензим Q10. С помощта на комбинацията ОмегаПрим хората споделят, че организмът възстановява нормалните си физиологични обороти и те се чувстват подмладени и обновени. Нормализират се липидния профил и кръвното налягане.