Разград с нова победа: Крисия спечели конкурса в „Шоуто на Слави“
Разград с нова победа: Крисия спечели конкурса в „Шоуто на Слави“ / netinfo

След великолепната победа на „Лудогорец“ над „Лацио“ снощи – нов повод за гордост за Разград: Крисия Тодорова от Разград е сценичната партньорка на г-н Андреев от „Шоуто на Слави“.

Деветгодишното момиче победи в продължил близо два месеца конкурс, обявен от предаването. Жури в музикалната надпревара бяха музикантите от „Куку бенд“.

В последния кръг – вчера и днес – Крисия покори публика и жури с изпълнения на „Светът е за двама“ в дует с Орлин Горанов и “Една българска роза“ на Паша Христова.

След чудесното си представяне малката разградчанка не пропусна да благодари за подкрепата на своя вокален педагог Свилена Дечева от Центъра за работа с деца в Разград.

Преди да обяви победителката Слави Трифонов съобщи, че „Шоуто“ ще организира концерти в родните градове на трите финалистки – Разград, Свищов и Стара Загора. В тях ще участват Крисия, Симона, Гергана, както и четирите им конкурентки на по-ранен етап от конкурса, също и „Куку бенд“ и известни български изпълнители. Концертите ще представят наживо пред съгражданите им таланта на малките певици – уточни Слави. Спектаклите ще бъдат излъчени и по телевизията.