Нети в „Като две капки вода”: Страх ме е да не ми се падне Дони
Нети в „Като две капки вода”: Страх ме е да не ми се падне Дони / netinfo

Шоуто стартира на 10 март по Нова

Актрисата и певица Антоанета Добрева ще участва в шоуто "Като две капки вода". "Най-много се страхувам да не ми се падне Дони", споделя тя за предстоящото си участие.

Нети се впуска в ново предизвикателство за нея и трябва всяка седмица да репетира за нова роля. Вече се и подготвя и индивидуално за песните, в които ще трябва да има и хореография - ходи на йога, зумба и танцува, за да е във форма.

„Колкото по-интересни, дебели и шантави роли ми се паднат, толкова по-добре", допълни тя. А мъжките роли не я притесняват, защото вече е влизала в такива на сцената - изиграла е дори кадета във френската война Сирано дьо Бержарак. Много иска да й се паднат някоя от старите джаз певици като Джанис Джоплин или Ани Ленъкс. "Като две капки вода" ще й даде този шанс, защото сред образите тази година ще има музикални звезди, които ще ни върнат дори с век назад във времето.

Кои ще бъдат другите конкуренти на Нети в най-успешното шоу за превъплъщения, ще видим от 10 март по Нова.

А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода" ги очакват в залата.

Можете да станете част от публиката на телефон 0885 613 363.

Нети в Като две капки вода Страх ме е да не ми се падне Дони
netinfo
"Като две капки вода" - от 10 март по Нова.