Краката на Марго Роби не били чак толкова дълги
Краката на Марго Роби не били чак толкова дълги / Guliver/Getty Images

При снимките на "Вълкът от Уолстрийт" (The Wolf of Wall Street) са били използвани компютърни трикове, с цел краката на Марго Роби да изглеждат по-дълги.

Във филма красивата 23-годишна австралийка играе съпругата на героя на Леонардо Ди Каприо - меркантилна изкусителка тип Барби, която не губи време да го зареже след краха му.

Но една изкусителка трябва да има не само красиво лице, но и крака "до сливиците", нали? Ето защо продуцентите на филма поискали краката на Роби да бъдат допълнително удължени. И специалистите от Lola Visual Effects го сторили, без зрителят да има шанс да усети фалшификацията, пише БГНЕС.

В сцените, в които лицето на Роби не се вижда, пък била използвана дубльорка - анонимна моделка с убийствено дълги крака. Трикът е стар и познат поне от времето на "Хубава жена" (Pretty Woman) от 1990 година, в който краката и дупето на Джулия Робъртс всъщност са на дубльорка.

В най-горещата сцена от филма Марго Роби разчеква фронтално крака, за да покаже на лошия съпруг "какво няма вече да има". На Лео, както и на охраната, зяпаща на монитора в стаята си, им потичат лигите. Тук обаче Роби определено не ползва дубльорка. Защото зрителят всъщност не вижда нищо.

Краката на Марго Роби не били чак толкова дълги
netinfo