Продават въздух от Родопите в eBay
Продават въздух от Родопите в eBay / снимка: NovaNews.bg

Торби с въздух от Родопите са обявени за продажба в световната търговска платформа ebay. Цената на една торбичка с родопски въздух е 9 паунда. Предлагат се обаче различни разфасовки с по-големи количества.

Обявено е, че продаваният въздух е 100 % органичен и идеален, ако потребителят имал нужда от креативност и творческо вдъхновение. На английски език в нея се описва: "Кой не е мечтал за "разчупване на веригата" от натовареното ежедневие и да избяга в планината, за да се наслади на снежна природа, чист въздух и ... тишина! Родопите са най-подходящото място за това. Свеж въздух от Родопи ви потапя в дълбините на планината...", пише „Труд".

Указано е, че се продават ограничени количества. В обявата, качена на 26 януари, се обещава свежият родопски въздух да създаде също комфорт в офиса и дома на купувача и да изненада любимия му човек.

Продавачът е отбелязал, че всяка найлонова торбичка с родопски ефир е с написана дата на производство и купувачът има 14 дни да го върне след покупката. Разпродажбите на въздуха щели да се правят от 3 до 17 март тази година, указва обявата, но брояч е отчел, че вече има 10 продажби на торби с въздух.