Атакисти: Сидеров е златото на България и единственият шанс България да оцелее
Атакисти: Сидеров е златото на България и единственият шанс България да оцелее / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Атакисти: Сидеров е златото на България и единственият шанс България да оцелее
69366
Атакисти: Сидеров е златото на България и единственият шанс България да оцелее
  • Атакисти: Сидеров е златото на България и единственият шанс България да оцелее

Да бъде разрушен намиращ се в двора на американското посолство паметник на американски летци, загинали по време на бомбардировките над София през 1944 г., а държавата да прекрати договорите за отдаване на български военни бази на американски военнослужещи - за това настояха участници в митинг на Атака.

Поводът за демонстрацията, която се проведе пред американското посолство, е 70 години от бомбардировките над София.

Лидерът на „Атака" Волен Сидеров и групата депутати, които бяха намесени в скандала на Летище-Варна, не дойдоха на протеста.

Депутатите Павел Шопов, Магдалена Ташева и Станислав Станилов държаха речи. И тримата отказаха да коментират поведението на своя председател.

От своя страна привържениците на „Атака" изразиха мнение, че поредният скандал около Волен Сидеров е манипулация: „Той е единственият и последен шанс България да оцелее. Не знам какво гледа този български народ".

Жена, подкрепяща партия „Атака" припомни, че Ванга е предсказала, че висок човек, многоуважаван, но не Симеон, ще оправи България.

На коментар на журналисти, че Волен Сидеров не е много висок, жената отговори: „На висок пост, това е имала предвид Ванга. Волен Сидеров е единственият националист, който се бори за народа и ако някой не може да го разбере, да си отваря очите и да погледне".

„Всички атакисти са преследвани. Цялата държавна машина работи срещу атакистите. Народът умира от глад, а тези мафиоти живеят като лордове. Който от вас говори против Волен Сидеров, говори против себе си, против децата си. Волен Сидеров е златото на България, трябва да се оцени!", коментираха още привърженици на партия „Атака".

Атакисти Сидеров е златото на България и единственият шанс България да оцелее
netinfo