Борисов във фейсбук: ГЕРБ ще гласува за сваляне имунитета на Сидеров
Борисов във фейсбук: ГЕРБ ще гласува за сваляне имунитета на Сидеров / снимка: Sofia Photo Agency, архив

„Със съжаление наблюдавам как се гърчат БСП и ДПС, за да не изкажат отношението си към поредната срамна постъпка на Сидеров и депутатите от Атака" - това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

„Знаейки, че зависят от Сидеров и неговия златен пръст тези хора са готови да оставят една от най-важните комисии под негово ръководство. БСП и ДПС шикалкавят, че им трябвало време, за да се запознаят с документите, които прокуратурата ще им изпрати. А от репортажите по телевизиите става безпощадно ясно, за какво иде реч. Включително и последният случай от преди минути, където хайка депутати на „Атака", нахлули в Нова телевизия, за да се разправят с гостите на Милен Цветков", заяви Борисов в социалните мрежи.

По думите му с мълчанието си БСП и ДПС окриляват поведението на Волен Сидеров, отдалечават себе си от Европа и доказват колко зависими са от този човек.

„Не мога да пропусна да поздравя и прокуратурата и главния прокурор за бързата и адекватна реакция. А ние от ГЕРБ до един ще гласуваме за свалянето на имунитета на Волен Сидеров", допълва Борисов.