Четирима заловени пияни зад волана през почивните дни
Четирима заловени пияни зад волана през почивните дни / Дарик Добрич, архив

През почивните дни полицията залови 4 пияни шофьори. На 6 септември, около 20:20 часа в с Жегларци, обл. Добрич е спрян лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчела наличието на 2,69 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Тервел е задържан К.В. (58 г.) от с. Кочмар, обл. Добрич.

На 8 септември, около 22:00 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е проверен лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. 39-годишният водач е карал без книжка, като тя му е била отнета за употреба на алкохол още през 2009 година. Регистрирани са 2,03 промила в издишания от водача въздух. Шофьорът е задържан за 24 часа.

Лек автомобил „Дачия” с молдовска регистрация, управляван от 71 –годишен молдовски гражданин, е спрян в Албена на 8 септември. Цифровата индикация отчела наличието на 1,43 промила.

 

На 9 септември, около 02:36 часа на изхода на к.к. Албена, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода проверката е установено, че водачът кара с наличието на 1,97 промила алкохол. С  полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържан А.А. (35 г.) от с. Оброчище, общ. Балчик.