Йоканович: Деко е изкусен играч, който играе смело
Йоканович: Деко е изкусен играч, който играе смело / LAP.bg

Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович похвали сериозно новото попълнение на „сините“ Мирослав Иванов след победата с 2:0 над Любимец.

„Иванов е изкусен футболист, който е подготвен много добре тактически. Той играе смело, а футбол със страх не може да се играе. Надяваме се следващия домакински мач да победим шампиона. До този момент на нашия стадион май можем да побеждаваме само Лудогорец“, отбеляза с чувство за хумор треньорът на „сините“.

„Иванов само от три дена тренира с нас, представи се добре. Може да играе в центъра, може и отляво. Важно е да имаме варианти“, допълни Йоканович.

„Играхме доста добре като отбор, според мен заслужено победихме. Трябва да правим не само единични победи, а цели серии. Моята идея е да доминираме над противника както навън, така и в София.“

Наставникът на „сините“ също така сподели, че ще използва паузата на националните отбори, за да прецени състоянието на контузените играчи и да подобри нивото на отбора. „Лудогорец е българският шампион и трябва да се съобразяваме с това“, каза наставникът.