Бившият шеф на НАП не се притеснява от повторна проверка на имотите на Цветанов
Бившият шеф на НАП не се притеснява от повторна проверка на имотите на Цветанов / снимка: БГНЕС, архив
Бившият шеф на НАП не се притеснява от повторна проверка на имотите на Цветанов
64641
Бившият шеф на НАП не се притеснява от повторна проверка на имотите на Цветанов
  • Бившият шеф на НАП не се притеснява от повторна проверка на имотите на Цветанов

Не смятам, че трябва да имам притеснения за повторната проверка на имотното състояние на Цветан Цветанов, още по-малко, че не изпълнителният директор на Националната агенция по приходите извършва проверката. Това коментира в парламента бившият директор на НАП Красимир Стефанов, който сега е депутат от ГЕРБ.

Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов отрече да е станал депутат в знак на благодарност от страна на Цветанов заради проверките на имотното състояние на ексвътрешния министър, които не показаха никакви нарушения.

„Няма за какво да ми се отблагодарява. Проверката е напълно публична. Беше представена три часа в парламента. Имаше доклад от мен и всички мои експерти. Протоколите бяха изпратени на Софийска градска прокуратура и на Върховна касационна прокуратура. От тях заключението е, че няма никакви проблеми. Проверката на проверката е висша форма на доверие. Предлагам да изчакаме резултатите и тогава да коментирам. Не смятам, че трябва да имам притеснения, а и не изпълнителният директор на НАП извършва проверката", добави Красимир Стефанов.

Той за пореден път припомни, че проверката на имотното състояние на Цветан Цветанов е публична и всеки може да провери данните от нея.