Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР-Търговище
Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР-Търговище / http://rdvr-targovishte.my.contact.bg/
Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР - Търговище
64558
Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР - Търговище
  • Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР - Търговище

Досегашният заместник-директор на областната дирекция на МВР в Търговище Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор за една година. Това стана ясно днес, след като заместник-директорът на национална служба „Полиция" Милчо Енев дойде в Търговище и връчи заповедта за освобождаване от длъжност на досегашния директор на ОД на МВР комисар Станимир Парашкевов. Енев връчи и заповедта за назначаване на комисар Георги Николов на овакантения пост.

Въпреки настояванията, пред медиите застана единствено комисар Парашкевов, който в емоционално изказване сподели чувствата, които го вълнуват след 27 години работа в системата на МВР. „Винаги съм отстоявал правото и обществения ред на територията на дирекцията да бъдат на ниво. Полицията за мен е всичко!", каза той.

В краткото си експозе той подчерта, че в рабо

Георги Николов ще бъде временно изпълняващ длъжността директор на ОД на МВР-Търговище
netinfo
тата си винаги е държал на прекия контакт с хората. Така е било от първите години в системата като редови полицай, така е било и като директор. Само през 2012 г. комисар Парашкевов е провел изнесени приемни в 68 населени места в областта, а от началото на тази 31 срещи в хората.

Повече от емоционалното изказване на комисар Станимир Парашкевов можете да чуете в прикачения аудиофайл