• Размер на шрифта:

Сватосват над 800 души във Велинград

31 май 2013 13:34 | Автор: Деляна Михнева

Сватосват над 800 души във Велинград
© снимка: sxc.hu  

Фестивал на необвързаните ще се проведе във Велинград. Събитието е първо по рода си в България и ще събере в курортното градче над 800 мъже и жени от цялата страна. Целта е преди всичко хората да се забавляват, а след това и да продължат и задълбочат контактите си, разказа в интервю за Дарик Христо Димитров - ръководител на ансамбъл "Българе" и организатор на фестивала.

Фокусът е върху хората на възраст между 25 и 35 години, но има записана участничка и на 63. В началото е имало голям наплив на жени над 40 години, но организаторите искат да запазят баланса между възрасти и полове и затова са спрели записванията в тази група.

Фестивалът ще продължи девет дни, от 7 до 16 юни, във Велинград. Очакват се гости от Гърция, Италия, Румъния и Албания. Повече по темата можете да чуете от интервюто с Христо Димитров в аудио файла.Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#1

Гост - 05.06.2013 г. 13:13:52

Една добра идея, приложена толкова изчанчено и комерсиално, че в някои части шокира, а в други - буди смях. Задължително е настаняването на участниците във фестивала в точно определени хотели поне за 2 нощувки като ”всички мъже се задължават да резервират единична стая”. Живеещите в близост имат право да не резервират хотел, но представят служебна бележка от общината. Всички участници носят задължително и по всяко време отличителен знак на видно място, който не могат да преотстъпват на другиго. И още разни правила за платени мероприятия и т.н. От цялото съдържание на сайта оставам с усещането, че някой се стреми към печалба на гърба на хората, които просто желаят да срещнат сродна душа.

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Приказват си трима дядовци: - Аз като умра, искам да ме погребат. - казал първия. - Аз пък да ме кремират. - продължил втория, а… Виж още