Хаджигаев опроверга Местан за ксероксите
Хаджигаев опроверга Местан за ксероксите / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Костадин Хаджигаев
63952
Костадин Хаджигаев
  • Костадин Хаджигаев

Районната избирателна комисия предаде преди часове всички чували с бюлетините и другите книжа от проведения парламентарен вот в Областната администрация в Благоевград.

Бюлетините ще бъдат съхранявани в специално оборудвано помещение 4 години, така както изисква закона, заяви в интервю за Дарик радио областният управител Костадин Хаджигаев.

"Не са коректни твърденията на лидера на ДПС Лютви Местан, че в Благоевградско е имало проблем в 65 секционни комисии с копирните машини. Имахме само един сигнал от село Филипово, но веднага нашите експерти доставиха нова глава за ксерокса. Някои неоснователно твърдят, че в нощните часове са разнасяни неправилно чували с бюлетини по площада. Няма никакви официални сигнали в тази насока", категоричен е Хаджигаев.

"Аз, като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съм доволен от изборния резултат за партията. Все още обаче не са излезли окончателните данни в процентно изражение, тъй като се обработват от РИК и "Информационно обслужване". Чакам резултатите, ще ги коментирам на по-късен етап. Доволен съм, че партията в Благоевградско е жива и се развива", заяви Костадин Хаджигаев.

Още от Костадин Хаджигаев чуйте в звуковия файл