Цветанов: Демокрацията е заплашена
Цветанов: Демокрацията е заплашена / снимки: DarikNews.bg, Дарик Велико Търново
Цветанов: Демокрацията е заплашена
63884
Цветанов: Демокрацията е заплашена
  • Цветанов: Демокрацията е заплашена

На извънредна пресконференция във Велико Търново Цветан Цветанов заяви, че демокрацията е заплашена от определени формации, които активно участват в сценария, който се наблюдава в последните няколко седмици.

„Призивът ми е - нека да отидем и да гласуваме. Много ми е обидно, че в днешния ден за първи път имаме такъв режисиран сценарий, с който е нарушен демократичният процес в България. Извинявам се на всички български граждани за тази пресконференция. Милеейки за родината, призовавам всички да отидем и да упражним правото си на глас. Демокрацията е застрашена. Недопустимо е в деня за размисъл да има лица, които провокират агресия, които провокират политическия си опонент", каза Цветан Цветанов.

По думите на Цветанов е недопустимо в деня за размисъл да има сценария, който се наблюдава днес.

„Говорил ли е някой за всички досъдебни производства, които са за купуване на гласове - няма да го направи, докато не се произнесат институциите. Тук съм, за да изразя тревога, извинявам се на всички български граждани, за това, което наблюдават. Молбата ми е да упражнят правото си на глас, каза Цветанов. Има компетентни органи, които ще трябва да се произнесат. Има технологичен брак, който винаги в подобен производствен процес, има такъв процент. Има логични обяснения от собственика на печатницата", допълни Цветанов.

Цветанов Демокрацията е заплашена
netinfo