Румениге: Задникът на Клоп ще кацне в музея на Байерн, по-добре да заложи изкуствената си коса
Румениге: Задникът на Клоп ще кацне в музея на Байерн, по-добре да заложи изкуствената си коса / БГНЕС

Словесната битка между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд така или иначе си продължава постоянно, но в последните дни тя се качи на едно по-високо ниво, в резултат, на което изпълнителният директор на баварците Карл-Хайнц Румениге каза, че задните части на старши треньора на Борусия Юрген Клоп ще заемат място в музея на баварците.

Причината за това е коментарът на Клоп относно предстоящия полуфинал в Шампионската лига между Байерн и Барселона. „Залагам си задника, че господин Замер и господин Гуардиола ще се чуят по телефона“, сподели Клоп, намеквайки, че бъдещият треньор на Байерн Пеп Гуардиола ще помогне с информация за бившия си отбор.

Румениге обаче отговори подобаващо като освен че изпрати седалището на Клоп в музея на Байерн, си направи и шега с наскоро присадената коса на специалиста.

„Опасявам се, че неговият задник в един момент ще кацне при нас в музея. Мисля, че тук той заложи едно парче в повече“, заяви босът на Байерн.

„По-добре да беше заложил малко коса. Нея след това ще може да си я присади. Със задника това ще е трудно“, допълни Румениге.