Тенчо Тенев: Неприятна загуба, но все пак е от ЦСКА
Тенчо Тенев: Неприятна загуба, но все пак е от ЦСКА / Sofia Photo Agency

Старши треньорът на Пирин Гоце Делчев Тенчо Тенев призна след поражението с 0:5 от ЦСКА, че се е получил неприятен резултат. Той все пак добави обаче, че тази загуба идва не от кой да е, а именно от „армейците“.

Ето какво сподели Тенев:

Неприятна загуба. Някак си бързи два гола получихме. Съумяхме да се съхраним след това, да имаме някакво равновесие в играта до края на полувремето. Говорихме се, че трябва да излезем мобилизирани в началото на второто полувреме. Мисля, че го направихме. При 2:0 ударихме греда, това бе преломният момент, сринахме се психически, допуснахме ЦСКА да вкара още три гола. Това е реален резултат от показаното на терена. Трябва да се вдигнем, предстои ни мач с Нефтохимик за Купата. Трябва да играем с напълно здрави футболисти, дано тези момчета да ги възстановим за мача за Купата.

Като новак в групата и това, което сме постигнали до този момент, мисля, че всичко е нормално. Адаптират се момчетата, те заслужават адмирации. Тежки са загубите от Литекс и ЦСКА, но това са все пак Литекс и ЦСКА. През втория полусезон ще сме по-класен отбор.

Може би някои момчета бяха пренавити днес.