GO
GO / netinfo
Започна преасфалтиране на участъци от улици в Горна Оряховица, които са в недобро състояние.

Ремонтите стартираха от ул. „Македония”, която се преасфалтира в участъка от кръстовището с ул. „Янко Боянов” до кръстовището с ул. „Родопи”, който е с дължина 331 м. Положена е асфалтова настилка на ул. „Бунар Хисар” в участъка й между кръстовищата с улиците „Цар Освободител” и „Ангел Кънчев” – с дължина 161 м., както и ул. „Мусала” от пл. Гарата до кръстовището с ул. „Съединение” с дължина 137 м.

Обновена е настилката по ул. „Добрич” в участъка от кръстовището с ул. „Съединение” до кръстовището с ул. „Иван Александър”, който е с дължина 155 м.

Подготвя се за преасфалтиране и паркингът пред НЧ „Братя Грънчарови – 2002”. Предстои асфалтиране и по улиците „Странджа” и „Драгоман”.

Ремонтните работи ще се извършват поетапно, като ще бъде създадена временна организация на движението на МПС с обходни маршрути по съседни улици.

През летните месеци ще се извършат ремонти и по уличната мрежа в населените места от общината.

Паралелно с преасфалтирането, продължава и миенето на улиците, както и освежаване на маркировката по пешеходните пътеки, съобщиха от кметската администрация в железничарския град.