Йордан Узунов
Йордан Узунов / netinfo
Поредна кадрова смяна направи служебният кабинет Герджиков.
 
Йордан Узунов е назначен със заповед на служебния министър на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков за директор на Областна дирекция „Земеделие”. До сега поста заемаше Елка Бонева, която в момента е в болница. Пред Дарик тя коментира, че не е запозната с мотивите за отстраняването си, както и че не е подписала заповедта. Вече съм предала първия си болничен лист, вторият ще бъде представен след изписването ми от болничното заведение, допълни Бонева.
 
Йордан Узунов е заемал поста директор на ОД „Земеделие” през 2007-2009 година. Има близо 27 години трудов стаж в сектор земеделие и определя себе си като професионалист. Споделя, че назначаването му е било изненада и за самия него, но възнамерявал да подобри работата на службите  в посока по-добро административно и професионално обслужване на гражданите.
 
Днес е първият ми работен ден, не искам да има сътресения в службите по време на кампания, коментира Узунов евентуалната оптимизация на екипа, който ръководи.
 
За нас смяната на директора беше изненада. Научихме кой ще бъде новият ръководител в 9 часа, когато Йордан Узунов дойде на работа, споделиха служители.