Областният съвет на БСП-Стара Загора с ново Изпълнително бюро
Областният съвет на БСП-Стара Загора с ново Изпълнително бюро / Dariknews.bg, архив
Приемна на народния представител от „БСП за България”Георги   Гьоков ще се проведе  на 29-ти  май от 13:30ч.  в Раднево. Жителите на миньорския град могат да се срещнат с депутата в залата на общинския съвет на БСП. Преди това Гьоков ще посети селата Любеново –  от 10:00ч. до 11:20ч. и  Трояново –  от 11:30 до 13:00ч. В срещите с граждани ще участват и общинските съветници на БСП в местния парламент.


Народният представител, от ПГ на „БСП за България“ и член на Националния съвет на БСП Георги Гьоков, е зам.-председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика и член на Комисията по здравеопазване в 44 НС.
 
***
Народният представител  Донка Симеонова ще има приемен ден с жителите на гр. Николаево. Приемната ще се състои на 29-ти май, понеделник, от 10:00ч. Гражданите ще могат да се срещнат с депутата, поставяйки своите въпроси и проблеми, в сградата на общината. Преди това Симеонова ще се срещне с кмета на Николаево Косьо Косев.


Народният представител от ПГ на „БСП за България“ от 27-ми МИР Стара Загора Донка Симеонова, е член на Комисията по образованието и науката в 44 НС.