Христо Стоичковl
Христо Стоичковl / netinfo
Близо 12 000 аплодираха и скандираха името на Христо Стоичков по време и след футболния звезден спектакъл на стадион „Берое”.
 
Легендите на Барса и българските национали от 1994 г. завършиха при резултат 3:2. Димитър Бербатов се разписа с хеттрик за отбора на  родните футболни звезди, които играха на терена с екипи в цветовете на Стара Загора. Камата беше част и от двата тима и игра по 30 минути.
 
 

Започваме 😀 Ready to go 😀

Публикувахте от Dimitar Berbatov в 20 септември 2017 г.
Тракийска маска получи модерният ляв от кмета Живко Тодоров в полувремето на двубоя. „Христо Стоичков доказа, че е лидер не само на терена, а и в живота. От името на Стара Загора му подарявам тази тракийска маска, за да му напомня за този прекрасен момент в Стара Загора. Той е един истински човек и нека всички му благодарим”, каза кметът Тодоров, а след пожеланията му стадионът дълго скандираше името на големия български футболист. Благодаря за това, което правиш за нас и нашите деца, сподели и спортният министър Красен Кралев.
 
Кадри от мача вижте в късната спортна емисия на NOVA от 20 септември след минута 3.55

След 2-минутното продължение и последният съдийски сигнал на терена прозвуча емблематичната песен „Барселона”, изпълнена от хора на Старозагорската опера, а публиката скандираше за пореден път името на Христо Стоичков.
 
Футболният спектакъл между Дрийм тийма на Барса и отбора на Стоичков и приятели завърши с пищна заря.

Всичко за уникалното шоу в Стара Загора вижте в gong.bg