/ netinfo
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 30 март 2017 г.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крум Попов“ в жк „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Крум Попов“, ул. „Криволак“, ул. „Розова долина“, ул. „Гребен планина“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Димитър Миленков“.
 
Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Виница“ и бул. „Ситняково“ в жк „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Виница“ от ул. 105 до ул. „Плачковски манастир“, ул. „Голаш“ №28, ул. „Калиманци“ №19 и №10. Със слабо налягане на водата от 10:00 до 16:00 ч. ще бъде районът на ул. „Калиманци“, ул. „Иларион Драгостинов“, ул. „Попова шапка“, ул. „Плачковски манастир“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.