/ ThinkStock/Getty Images
В Русе пък шофьор, употребил алкохол, обърна автомобила си по таван на прав участък
Дрогиран шофьор помете седем коли в София
99347
Дрогиран шофьор помете седем коли в София
  • Дрогиран шофьор помете седем коли в София
Дрогиран шофьор помете седем коли в София. 32-годишният водач на автомобила има десетки наказателни постановления и фишове от “Пътна полиция”. При инцидента няма ранени. Само за изминалото денонощие в страната са станали 18 катастрофи, в които са пострадали 24 души.
 
Около 22 часа 32-годишен водач на автомобил се удря в бетонна конструкция и помита по таван седем коли. Инцидентът става малко след тунела в столичния квартал „Люлин”. Тестът за наркотици на водача е положителен, а при проверката на документите му се установява, че той има 40 наказателни постановления и 16 фиша от “Пътна полиция”. Мъжът е глобяван за шофиране без книжка, за шофиране без колан, за липса на Гражданска отговорност и преотстъпване на автомобила си.

Трима пострадаха при катастрофа с автобус в София (СНИМКА)
 
 

Дрогиран шофьор по чудо не взе жертви след зрелищна каскада след тинела за квартал Люлин в София. Мъжът се удря в бетонна конструкция, полита във въздуха и помита по таван 7 автомобила. Няма ранени. Тестът за наркотици на водача е положителен, по първоначална информация водачът е употребил амфетамини. 32-годишният мъж има 40 наказателни постановления и 16 акта от пътна полиция - за шофиране без книжка, за щофиране без колан, за липса на гражданска отговорност и за преотстъпване на автомобила.

Публикувахте от Новините на NOVA в Събота, 20 октомври 2018 г.

Сериозна катастрофа между автобус на градския транспорт и бус пък затвори за няколко часа снощи пътя от София за село Бистрица. В инцидента пострадаха трима души, които бяха откарани в болница без опасност за живота. Водачът на буса е на 23 години и е със счупена подбедрица. Той беше приет  в Клиниката по ортопедия и травматология на болница "Света Анна". Другите двама ранени са пасажери в буса - на 26 и 72 години, и са с наранявания в областта на гръдния кош и главата.
 
Само през изминалото денонощие в страната са станали 18 катастрофи, в които са пострадали 24 души. Тежките произшествия в столицата са три. От началото на годината в страната има над 5462 катастрофи, а загиналите по пътищата са 486.

Инцидент с ТИР на Околовръстния път на София
 
От „Пътна полиция” призовават хората да карат по-внимателно и да сигнализират, ако попаднат на нарушители на правилата за движение по пътищата.