дупница
дупница / netinfo
За 4-та година ДГ „Детелина“ в Дупница проведе благотворителен спектакъл, а със събраните средства ще бъде подобрена средата, в която се обучават и възпитават децата. Салона на ОбДТ „Невена Коканова“ едва събра родителите на малчуганите.
А на сцената имаше песни, танци, настроение и много усмивки подарени от децата. В празника бяха включени и родители, които танцуваха на сцената заедно със своите деца.
„Не мога да не отбележа, че за всички наши постигнати успехи, голяма заслуга имат родителите, защото за всичко което правим те са до нас – с идеите и желанието да ги реализираме заедно. Резултати имаме, защото семейството и детската градина вървят ръка за ръка и гледат в една посока“ каза директорът на ДГ „Детелина“, Цветана Чаушева.
Тя сподели, че всеки благотворителен спектакъл сценариите, декорите и хореографиите са дело на педагозите работещи в ДГ, за което тя им благодари в края на спектакъла.
От месец август миналата година, филиал на ДГ „Детелина“ стана и детската градина в село Бистрица.
„Благодаря ви родители за инициативата и желанието да се включите към нашите изяви, за да направим заедно ДГ в с. Бистрица по приятно място за вашите деца“ каза в края на програмата Цветана Чаушева.