Вещите, които правят живота у дома по-лесен
Вещите, които правят живота у дома по-лесен / netinfo

Креативни идеи, които правят домакинството по-приятно, благодарение на ТV Boutique

Няколко идеи от уебсайта ТV Boutique.bg могат да улеснят живота ни и да променят мястото, на което прекарваме най-много от времето с най-близките хора - дома. Това е списък с предмети за домакинството, чието присъствие е почти незабележимо, но могат да направят ежедневието ни по-удобно, а защо не и по-красиво и уютно, с неголям бюджет? А всички продукти ви очакват на адрес http://tvboutique.bg.

Красив аксесоар в кухнята - това е Liquid Lid, който предотвратява преливане на съдове при готвене и поддържа кухнята чиста. Той е със силиконово покритие и специфична форма, непозволяваща водата да преминава през нея. Силиконовият капак Liquid Lid е мултифункционален и подходящ за всички размери домакински прибори за готвене. Той има нехлъзгащи се дръжки, които не се загряват при използването му, а освен това ускорява процеса на готвене на продуктите.

Вещите които правят живота у дома полесен
netinfo
Hydro Wonder или още: по-малко вода в банята. Hydro Wonder е постелка за баня, от която няма остатъци от вода. С други думи - вълшебна постелка за банята, ваната и всякакви мокри помещения. Специалната тъкан, от която е изработена, позволява на водата да преминава през нея, без да се задържа. Благодарение на нехлъзгавата повърхност на постелката, тя е изключително стабилно закрепена на пода. Hydro Wonder  е мека, пухкава и не задържа бактерии.

Още една практична идея и истинско изобретение за дома... Abluss Fee е иновативен продукт, изобретен и проектиран в Германия, който предпазва сифоните от запушване и затлачване. Той отстранява неприятните миризми и ще ароматизира мивката.  ТV Boutique има и специален подарък за всички, решили да си го поръчат сега от уебсайта http://tvboutique.bg.

Вещите които правят живота у дома полесен
netinfo
Ако искате у дома да бъде по-чисто... Steaming Suzy почиства всяка микровълнова без каквито и да е химикали, с помощта на пара. Само чрез оцет и вода Steaming Suzy образува пара, която само за няколко минути почиства напълно всяка микровълнова печка.

Нека бъде светло и красиво...не само на празниците. ТV Boutique има и още едно предложение и неговото име е Glow Bright Laser, LED лазер, който може да превърне интериора и екстериора на дома ни в едно вълшебно място - „със" или „без" повод. Как работи? Достатъчно е лазерът да се включи в контакта и стаята ще бъде озарена от хиляди светлини и ще придаде истинска празнична атмосфера.... Glow Bright Laser Light PRO се управлява удобно от включеното в комплекта дистанционно управление.

Вещите които правят живота у дома полесен
netinfo
Може би сега е времето, в което да изненадаме близък, който ще хареса някои от тези предложения? Можете да разгледате още идеи за домакинството, както и категории като здраве и красота, фитнес, автомобили и хоби и още. Всички продукти могат да бъдат закупени на адрес http://tvboutique.bg/