PROFI CREDIT връща 20% от изтеглените до края на годината пари на заем
PROFI CREDIT връща 20% от изтеглените до края на годината пари на заем / netinfo

PROFI CREDIT създаде за своите клиенти нов промоционален продукт "Връщаме 20% от кредита". От него могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти на компанията, чиито последни вноски са дължими през 2016г. Предложението важи и за клиенти с вече приключени кредити към PROFI CREDIT.
Така компанията за бързи кредити дава възможност на своите клиенти да изтеглят пари на заем и да получат обратно 20% от усвоената сума, след като изплатят всичките си вноски съгласно погасителния план, без закъснение в плащането.

Например, ако клиент усвои бърз кредит на стойност 1000 лева от PROFI CREDIT, то дружеството ще му върне 200 лева след коректно изплащане на вноските по погасителен план. Офертата се отнася за бързи кредити с размер от 100 лева до 5000 лева като PROFI CREDIT България предлага кредит до 5000 лева и за клиенти, кандидатстващи за първи път. Пълните условия на кампанията са публикувани на proficredit.bg. Предложението е валидно само до края на годината, така че всеки, който се нуждае от пари назаем, може да се възползва от него в този срок.

Компанията предлага различни възможности за кандидатстване на своите клиенти, така че да се постигне максимално удобство и удовлетвореност в процеса. Всеки може да направи онлайн кредит заявка на proficredit.bg, чрез запитване и кандидатстване изцяло по телефона, или на място в някой от 65-те офиса на PROFI CREDIT, покриващи почти цялата страна.

Без значение дали клиентите ще изберат да кандидатстват за желаните от тях кредити online през регистрационните форми на сайта, по телефона или в удобен за тях офис, те ще получат качествено обслужване и най-доброто предложение за тях. Служителите на PROFI CREDIT България винаги се стремят всеки бърз кредит да бъде съобразен с индивидуалните възможности на клиента.

PROFI CREDIT България е една от водещите компании за бързи кредити у нас. Част е от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още четири страни в Средна и Източна Европа - Чехия, Словакия, Полша и Русия. Дружеството в България разполага с 65 офиса, с които покрива почти цялата територия на страната. PROFI CREDIT България има над 600 кредитни експерти, които са готови да посетят клиента в удобно за него време и място, за да му помогнат да избере най-изгодния за него бърз кредит.

Контакти:

ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД

Телефон за информация: 0700 17 011 (*7011 - от мобилен)

E-mail: marketing@proficredit.bg