ПРОФИ КРЕДИТ България отпуска бързи кредити вече 10 години
ПРОФИ КРЕДИТ България отпуска бързи кредити вече 10 години / netinfo

Една от водещите компании за бързи кредити у нас - ПРОФИ КРЕДИТ празнува своята 10-та годишнина.

Една от водещите компании за бързи кредити у нас - ПРОФИ КРЕДИТ празнува своята 10-та годишнина на българския пазар. Компанията е част от международната финансова група Profireal Group и вече цяло десетилетие отпуска бързи кредити на своите клиенти и у нас.

По случай своя юбилей ПРОФИ КРЕДИТ създаде нов промоционален продукт "Връщаме 20% от кредита". Той е предназначен както за нови клиенти, които за първи път се възползват от услугите на ПРОФИ КРЕДИТ, така и за настоящи клиенти на компанията, чиито последни вноски са дължими през 2016 г. или клиенти с приключени кредити към компанията. Всички те имат възможност да изтеглят пари на заем от ПРОФИ КРЕДИТ и да получат обратно 20% от изтеглената сума, след като изплатят всичките си вноски съгласно погасителния план, без закъснение в плащането. Пълните условия на кампанията са публикувани на proficredit.bg.

„За нас е важно клиентите да остават доволни от нашите услуги, затова се стремим постоянно да предлагаме все по-изгодни условия за тях, особено за тези, които отвръщат на нашата коректност с коректност" - коментират от ПРОФИ КРЕДИТ България.

Всеки, който се нуждае от пари назаем, може да се възползва от това предложение до края на годината. Клиентите могат да ползват бърз кредит от 100 лв. до 5000 лв., като ПРОФИ КРЕДИТ България отпуска кредит до 5000 лв. и за клиенти, кандидатстващи за първи път.
Компанията предлага удобни възможности за кандидатстване на своите клиенти - през онлайн кредит заявка на proficredit.bg, чрез запитване и кандидатстване изцяло по телефона, или на място в някой от 65-те офиса в цялата страна.

„Независимо дали нашите клиенти кандидатстват за желаните от тях кредити online през сайта или посредством другите възможни начини, които предлагаме, те ще получат качествено обслужване, компетентна консултация и най-доброто предложение за тях. Нашите специалисти винаги се стремят отпуснатият кредит да бъде съобразен с индивидуалните възможности на всеки клиент" - коментират от ПРОФИ КРЕДИТ България.

Контакти:

ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД

Телефон за информация: 0700 17 011 (*7011 - от мобилен)

E-mail: marketing@proficredit.bg