Къци Вапцаров поема предизвикателството „Като две капки вода”
Къци Вапцаров поема предизвикателството „Като две капки вода” / снимка: Нова телевизия

Къци Вапцаров е поредният участник, който приема предизвикателството и се включва в най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода”.

„За мен „Като две капки вода” е ново предизвикателство, което с удоволствие приемам. Смятам, че ще се забавлявам много”, сподели той за своята мотивация и допълни, че скритият му коз за победа, ще бъде асо пика.

„Искам роля с големи мигли и очи и да имам дълги хубави крака”, така той описа своя мечтан образ на сцената на „Като две капки вода”.
Най-голямото му притеснение е продуцентът Маги Халваджиян да не покани в журито Фънки, Слави Трифонов и Златка Димитрова. Дали някой от кошмарите на Къци ще се сбъдне, ще разберем на 10 март по Нова. Засега се знае, че членовете на журито ще бъдат четирима, а известни са само двама - Маги и Хилда.

Популярният телевизионен водещ, продуцент и притежател на детска градина е баща на три момчета, а в душата си е все още жаден за своята любима професия - актьорското майсторство. Къци завършва НАТФИЗ през 1998 г., специалност кукли, а 20 години по-късно вече е дипломиран кино режисьор.

Можете да станете част от публиката на телефон 0885 613 363.