Бившият италиански премиер и лидер на партията Форца Италия Силвио Берлускони
Бившият италиански премиер и лидер на партията Форца Италия Силвио Берлускони / Guliver/Getty Images, архив
Четирикратният бивш италиански премиер Силвио Берлускони заяви, че това, което най-харесва в американския президент Доналд Тръмп, е съпругата му Мелания, предаде Ройтерс.

Осемдесетгодишният Берлускони участва в обедно телевизионно токшоу, където бе попитан дали е поласкан, че го сравняват с Тръмп, който също започва като магнат на недвижими имоти и става предизвикващ полемики политически лидер.

Доналд и Мелания Тръмп
Guliver/Getty Images


Мелания Тръмп с лека усмивка на първия си официален портрет (СНИМКИ)

"Това не поражда никакви чувства у мен", каза милиардерът, но побърза да добави: "Но по отношение на Тръмп мога да кажа, че подобно на много мъже и жени, харесвам Мелания. Заради красотата, стила и чара й".

Мелания Тръмп в Саудитска Арабия – без шал, но със стил (ВИДЕО)

Доналд Тръмп и Мелания
БГНЕС

Миналия месец Берлускони нарече новоизбрания френски президент Еманюел Макрон "приятен момък с добре изглеждаща майка", имайки предвид 64-годишната му съпруга Брижит Троньо.

14 май: Еманюел и Бриджит Макрон влязоха в Елисейския дворец (ГАЛЕРИЯ)

Новият президент на Франция Еманюел Макрон встъпи в длъжност
БГНЕС

Осемдесетгодишният Берлускони се завърна на политическата сцена тази седмица, за да агитира за партията си "Форца Италия" преди балотажите на общинските избори в неделя.
 

Бившият италиански министър-председател Силвио Берлускони
БГНЕС, архив

Въпреки че бе изхвърлен от парламента, след като бе осъден за данъчни измами преди четири години, той остава безспорен лидер на партията си, която е трета по популярност.
БТА