/ Gulliver/Getty Images
Кейти Холмс и 12-годишната й дъщеря Сури се прибраха от Гърция след като посетиха няколко бежански лагера, съобщава в. „Дейли мейл“. Бившата съпруга на холивудската звезда Том Круз и дъщеря му бяха заснети на Международното летище в Атина на път за Ню Йорк, след като се срещнаха с деца и техните майки в бежанския лагер Мория.

Майка и дъщеря прекараха миналия уикенд на хуманитарна мисия, от която споделиха десетки снимки в социалната мрежа Instagram.
 

Кейти Холмс е посланик на добра воля на „Артолюшън“ - фондация, която помага на хора в нужда. Актрисата и дъщеря й се включиха в няколко инициативи в гръцкия бежански лагер, подпомагащи търсещите убежище от войната хора.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#moriarefugeecamp ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on



Посещението на Кейти в Мория идва на фона на спекулациите за раздялата й с Джейми Фокс след двугодишна тайна връзка. Според запознати актьорът е завил, че е „свободен“ по време на парти след церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ през февруари. От тогава обаче нито Кейти, нито Джейми публично са обявявали раздялата си.
 
Миналия ноември пък се появиха слухове, че двамата планират тайна сватба в Париж, въпреки че никога не са оповестявали публично, че са сгодени.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#moriarefugeecamp ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

БГНЕС