/ ThinkStock/Getty Images
Турският режисьор Мустафа Кемал Узун бе намушкан до смърт в Истанбул от човек, който имаше роля в един от телевизионните му сериали. Убийството е извършено в истанбулския квартал Шиле. Узун беше известен със своите филми и телевизионни сериали, съобщи в. „Хюриет дейли нюз“.
Полицията получава информация за убийството и при пристигане на местопрестъплението открива режисьора мъртъв в дома му. 58-годишният режисьор бил намушкан няколко пъти в гърба и удрян в главата с бейзболна бухалка. Полицията също така открива, че портфейлът и мобилният му телефон липсват, както и неговата кола.

Анкара вече не е категорична за връщане на смъртното наказание

След като разгледаха записи от камери за наблюдение и разпитаха свидетели, полицаите успели да открият заподозрения. Заподозреният е задържан в Истанбул няколко часа след убийството.
Турция започна да опразва затворите, 93 000 престъпници получават свобода

Мобилният телефон на Узун бе открит в джоба му. Арестувания казва също така къде е паркирал колата на Узун. Той признава извършеното от него престъпление, а като причина за фаталния изход дава обяснение за скандал след употреба на алкохол.
БГНЕС