Свети Валентин среща мъж и жена любов двойка
Свети Валентин среща мъж и жена любов двойка / iStock/Getty Images
Мъж от Великобритания успя да си уреди среща за Св. Валентин, след като похарчи 400 паунда (около 480 евро) за да рекламира себе си върху билборд, предава Sky News.

Марк Рофе, на 30 години, предприел тези драстични мерки, след като му омръзнало да използва приложения и уебсайтове за запознанства и след като осъзнал, че всички негови приятели вече са женени.

Google отправи специален поздрав за влюбените

Мъжът купил пространство за реклама на билборд в град Манчестър, и това му помогнало да получи 2 хил. предложения за среща, включително, поне според него, от британската телевизионна водеща Мая Джама. На билборда бил изобразен самия Марк, с думите „Излезте на среща с Марк“ и „Това може да е знакът, за който сте чакали“.



„Чувствам се странно да споделям за любовния си живот, но понеже хората продължават да питат – успях да си уредя среща за Св. Валентин“, пише той в социалната мрежа „Туитър“.



„Сметнах че най-добрият начин да прегледам всички покани е да ги разгледам малко по малко, и още работя по първите 100“, пише още той. Рофе твърди, че е получил точно 2363 покани за среща преди да махне рекламата.

Забравете за скучния Свети Валентин – съвети за перфектен празник (ВИДЕО)

В отговор, той отвърнал на своя уебсайт:

„Получих над 2 хил. покани от хора, които искат да излязат на среща с мен от целия свят. Не очаквах такъв отговор, благодаря ви!“.
Агенция "Фокус"