Волен Сидеров
Волен Сидеров / БГНЕС, архив
Лидерът на Атака Волен Сидеров ще става младоженец. Тази неделя той ще мине под венчилото с бившата депутатка от партията му Деница Гаджева.
 
Къде ще бъде купонът и кои ще са ВИП гостите на депутатската сватба?
 
Председателят на парламентарната група на Обединени Патриоти и лидер на Атака Волен Сидеров от неделя вече няма да ерген. Сидеров ще се венчае за Деница Гаджева на 24 септември в емблематично заведение в центъра на София.

Волен Сидеров показа сина си в парламента (ВИДЕО)

 
Сред поканените са премиерът Бойко Борисов, министри, лидерите на парламентарните сили в Народното събрание, депутати и журналисти.
 
Залата на ресторанта обаче побира само 150 души, а поканените са много повече.
 
Преди седмица Сидеров раздаде в парламента лимитирана серия от партийния вестник с уводна статия, информираща в шеговит стил за предстоящата сватба. В текста, заместващ поканите за церемонията, се обясняваше и, че в този ден забраната на вицепремиера Валери Симеонов за шум отпада.

Сидеров за сина си: Ще бъде по-добрият Волен (ВИДЕО)
 
Сидеров и Гаджева са заедно от няколко години, а през 2015-та се роди синът им. Волен Сидеров-младши ще е шафер на сватбата на майка си и баща си.
 
За да сключат брак, те трябваше да изчакат да приключи делото за развод с предишната партньорка в живота на партийния лидер - Капка Георгиева.