/ netinfo
Ние нашите и вашите
92823
Ние нашите и вашите
  • Ние нашите и вашите
Романтичната комедия "Ние, нашите и вашите" ще направи своята премиера в българския ефир на 8 март по NOVA . По този повод младежкият актьорски състав на сериала гостува в "Следобедният блок"на Дарик.

сериал
Дарик радио

Радина Боршош, Дария Хаджийска, Мартин Цолов, Мартин Желанков и Симеон Ангелов разкриха част от тайните на снимачния екип.

Двама влюбени на средна възраст, пет деца и тъща под един покрив - това е новосъздаденото семейство Иванови.

Комедията събира две съвършено различни фамилии в една забавна история, разказваща за втория шанс и компромисите в името на хармоничното семейство - разказаха младите актьори.

"Имаме нужда от нещо такова, защото сме насочени към трагедиите и нещастието. А сериалът е изпълнен с много смях и шеги", смята Радина Боршош. Нейната героиня е Деспина, на 17 години, и е голямата дъщеря на Лили (Елена Петрова)

Радина Боршош
Дарик радио

Малкият актьор Симеон Ангелов разказа, че е имало друго дете за неговия герой, но не са го харесали. Затова той е получил ролята. Мони е на 8 години и е във втори клас Той се похвали, че засега има само шестици в училище.

Симеон Ангелов
Дарик радио

В главните роли зрителите ще видят Елена Петрова и Кирил Ефремов, а сред актьорския състав се открояват имена като Стефка Янорова и Красимир Ранков.

сериал
netinfo