Студентската уеб комедия се завръща с нов сезон във Vbox7.com на 4 април
Студентската уеб комедия „Апартамент 404“ от продуцентите 7Talents, се завръща на 4 април с втори сезон и нови съквартиранти в сайта за видео забавление Vbox7.com. Изненадата на сезона идва от двамата нови съквартиранти, които ще щурмуват бившата ергенска квартира и сериозно ще разместят картинката, провокирайки непредвидими ситуации в „Апартамент 404“.

Новите лица, които ще видим във втория сезон на сериала, са истинската мис Ванеса Георгиева, която през 2015 година спечели титлата „Мис Плевен“ и най-младият български рапър Зейд Захер (Zeid), който е само на 13 години и вече има записана песен с Елица Тодорова.

Феновете ще могат да гледат любимия си комедиен уеб сериал всеки вторник и петък от 16:00 часа, а премиерният епизод тръгва на 4 април. Какво да очакваме от любимите ни герои, вижте във видеото

Във втория сезон на уеб комедията отново ще видим главните действащи лица – студентите Антон и Стоян, които делят една квартира с третия си съквартирант Велко, както и тяхната чаровна съседка Лили. Антон и Лили вече са двойка и това ги кара да мислят за бъдещето си заедно. Междувременно другият съквартирант – Стоян, също намира своята половинка в лицето на изкусителната Ванеса (Ванеса Георгиева) и изведнъж ергенската квартира се превръща в... любовна.

Апартамент 404
netinfo

Проблемът е, че квартирата вече е прекалено малка за всичките й обитатели. Затова цялата група се мести в нов апартамент в центъра на София. В последствие към съквартирантите се присъединява и братът на Лили – Методи или по-известен с рапърското си име Мето Джи (Зейд Захер). Методи се настанява в стаята на култовия Велко, който приема тийнейджъра под своето крило и му дава напъствия за живота.

Апартамент 404
netinfo

В ролята на Велко отново ще видим репортера Боби Касиков, а другите двама любимци на онлайн потребителите – Антон и Стоян, са представени от актьорите Галин Найденов и Стоил Стоянов. В образа на Лили, която е духовният водач на цялата група, отново влиза Андреа Влъчкова.

Какво е да живееш в квартира с шестима съквартиранти? Какви ще са новите издънки на Велко и дали любовта ще победи над мързела и свободата? Разберете в новия сезон на „Апартамент 404“, в който комичните и неочаквани ситуации няма да имат край.

Очаквайте „Апартамент 404“ във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.