Дони Браско
Дони Браско / netinfo
Лентите "Тя" и "Възражение по съвест" ще направят своя дебют в телевизионния ефир в понеделник, 26 февруари, и неделя, 4 март, от 21.00 ч.
Последната седмица на осмото издание на превърналата се в емблематична за KINO NOVA кампания "Треска за Оскари" ще бъде белязана с две звездни премиери "Тя" и "Възражение по съвест". На 26 февруари, понеделник, в 21.00 ч. зрителите ще могат да се насладят на номинирания за 5 награди "Оскар" и спечелил един за Най-добър оригинален сценарий филм – "Тя". Сюжетът се развива около отношенията на самотния и сантиментален писател Тиодор (в ролята Хоакин Финикс) и нестандартните му отношения със… съвременната и интуитивна операционна система "Саманта", която е проектирана да задоволи всичките му нужди.

Треска за Оскари
netinfo

Майкъл Б. Джордан ще се насочи към шампионската титла на боксовия ринг с легендарен треньор – Силвестър Сталоун, в продължението на култовата поредицата за Роки – "Крийд: Сърце на шампион" във вторник, 27 февруари, от 21.00 ч. пo KINO NOVA. Разтърсващият и умело съчетан с красива романтика екшън, с 4 номинации и една награда "Оскар" "Пърл Харбър" няма да остави нито един зрител пред екрана безразличен в сряда, 28 февруари. Лентата разказва многопластова история за мъжкото приятелство, любовта и нападението над Пърл Харбър, с което САЩ влиза във Втората световна война.

Треска за Оскари
netinfo

В четвъртък филмът "Дони Браско" ще предложи на киноманите реалистичен и безкомпромисен поглед към мафиотския живот от 21.00 ч. по KINO NOVA. Добрата реализация и актьорски състав в лицето на едни от най-известните и талантливи холивудски актьори Джони Деп и Ал Пачино ще успее да разчупи канона в гангстерското кино. Даниел Крейг ще превземе ефира в петък и събота с филмите от поредицата за Джеймс Бонд "007 координати: Скайфол" и "Спектър". Тайният агент ще се впусне в редица опасни приключения, за да може за пореден път да помогне на доброто да възтържествува.

Финалът на кампанията "Треска за Оскари", броени часове преди церемонията по раздаването на наградите "Оскар" в САЩ, ще бъде даден от режисирания от Мел Гибсън филм – "Възражение по съвест" с 6 номинации и 2 награди от Академията. Хитовата премиера от 2017 г. ще разкаже забележителната истинска история на Дезмънд Дос (в ролята влиза Андрю Гарфилд) в неделя, 4 март. По време кървавите сражения при Окинава през Втората световна война, той успява да оцелее и да спаси 75 души без да използва оръжие. И всичко това, защото вярва, че убиването е грешно, дори по време на война.

И този понеделник най-запалените киномани могат да спечелят награди. За да участват в играта, всички желаещи трябва да гледат внимателно премиерния филм в понеделник от 21.00 ч. и когато видят съобщението "Играй на FB/Kinonova", да посетят Facebook страницата на KINO NOVA. Там ще намерят линк, публикуван за кратък период от време с регистрационна форма, която да попълнят за участие. 

Не пропускайте премиерните заглавия и звездните филмови ленти на "Треска за Оскари" - всяка вечер от 21.00 ч. само в ефира на KINO NOVA.