/ Gulliver/Getty Images
40-годишният модел Жизел Бюндхен признава, че може да бъде "предизвикателно" да остарявате и трябва да промените грижата за кожата си, но като цяло смята, че е страхотно и изпитва "невероятно чувство на благодарност" за изживените години.

"Слънчевите петна са реални! Възрастта е красиво нещо и естествена част от живота, но може да бъде и предизвикателство. Определено съм виждала промени в кожата си през годините. Когато гледам тези промени и виждам отражението на всички години, които съм живял досега, изпитвам невероятно чувство на благодарност", споделя красавицата.  

"С напредването на възрастта се чувствам все по-удобно в собствената си кожа и съм благодарна за натрупания опит и всяка година от моя живот. Грижата за кожата ви е трябва да се полага през целия живот. Научих, че за да имате здрава кожа в по-късна възраст, трябва да направите грижата за кожата си приоритет още докато сте млади. Кожата на всеки е уникална, така че трябва да намерете висококачествени продукти и ежедневна рутинна грижа за кожата си, което после ще работи за вас", добавя тя. 
БГНЕС