Хю Грант и Ана Ебърстийн
Хю Грант и Ана Ебърстийн / БГНЕС
Известният британски актьор Хю Грант се венча за пръв път в Лондон за приятелката си Ана Ебърстийн в рамките на скромна гражданска церемония, предаде Ройтерс.
 
Снимки на 57-годишния "вечен ерген" и на бившата шведска телевизионна продуцентка се появиха на страниците на британските вестници. На тях се вижда как Грант и Ебърстийн напускат гражданско отделение в квартал Челси и позират пред фотографите, заедно с малка група от членове на семействата им. Хю носеше тъмносин костюм, а Ана - синя риза и бяла мини пола.

Хю Грант ще става татко за пети път
 
Заявление за сключване на граждански брак беше подадено в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където двойката притежава къща. В съответствие с британските закони заявлението беше публикувано три седмици преди събитието.
 
За 57-годишния актьор, спечелил световна слава с участието си във филма "Четири сватби и едно погребение", това е първа сватба. Грант и Ебърстийн са двойка от 6 години. Тя го е дарила с три деца.

Четвъртото дете на Хю Грант се роди през 2015 година
Ана Ебърстийн е на 39 години, има един развод. Тя е бивша продуцентка на телевизия И Ес Пи Ен, а сега работи за шведския бранд за детско облекло "Ейс енд Ми".
 
Наричан вечния ерген от британските медии, Грант поддържаше следени отблизо от таблоидите любовни връзки с британската актриса и манекенка Лиз Хърли и продуцентката Джемайма Голдсмит. Той има също две деца от китайската актриса Тинглан Хонг.

Хю Грант избяга от снимки, за да види дъщеря си
 
Няколко месеца преди да навърши 50 години, Грант заяви, че се страхува, че ще остане стар, тъжен и самотен мъж, припомня БТА.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА