Парите са нещо, към което всеки от нас се стреми. Едни ги постигат по-трудно, при други идват на късмет.

Има обаче едни 3 зодии, за които парите никога не са били и няма да бъдат проблем. При тях финансовите постъпления се случват по-лесно, но това далеч не означава, че те не работят здраво за тях и не дават всичко от себе си, за да имат такъв материален комфорт. Ето кои са те:

Телец

Едва ли ще срещнете представител на знака, който да няма пари, да не работи на престижна позиция или да няма заделени финанси както за удоволствия и глезене, така и за "черни дни" (ако се наложи да подпомогне себе си или свой близък). Телците са толкова материална и зависима от парите зодия, че няма как да не ги изкарват приятно, без много "пот на чело".

Трите зодии, които ще забогатеят през 2019 (ВИДЕО)

Скорпион

Те са зодията, която не е грандоман във финансово отношение, но пък предпочита да вижда парите си в банковите си сметки. Обикновено представителите на знака имат по няколко дебитни карти и умело разполагат и боравят с доходите си, не се мъчат много, докато изкарат хубави, стабилни и удовлетворяващи суми, имат дарба да надушват доходоносния бизнес и проекти.

пари
iStock/Getty Images

Козирог

Те не само че изкарват парите си лесно, защото са безкрайно дисциплинирани и отговорни и това просто им се отдава, но са и много спестовни. Едва ли ще се намери представител на знака, който да няма завиден капитал в банката. Привърженици са на идеята "по-добре няколко хиляди в сметката, отколкото милиони в главата".

пари
iStock/Getty Images

И още:

Четирите начина една жена да забогатее (ВИДЕО)

Трите зодии с най-силен усет за бизнес (ВИДЕО)

Навиците на богатите хора, които ги правят успешни (ВИДЕО)

Топ 3 на най-богатите хора в модерната история (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук