Моли Симс
Моли Симс / Guliver/Getty Images
Родена е на 25 май 1973 г. в Мъри, Кентъки, САЩ. Повечето от вас сигурно я познават като Делинда Дилайн от сериала „Лас Вегас”, но звездата на красавицата Моли Симс изгрява години по-рано на модния подиум. Кариерата ѝ като манекенка е много впечатляваща. Дългокраката блондинка е била един от ангелите на Victoria's Secret, появява се на страниците на световни модни списания като „Ел“, „Вог“, „Мари Клер“. Моли е водеща на модното предаване на МТВ „House of style“.

45-годишната красавица е майка на три деца, но това не ѝ пречи да изглежда зашеметяващо.
 

Soaking up the last few minutes of paradise & silence 😇🙈😬

A post shared by Molly Sims (@mollybsims) on


Моли Симс гладувала за фотосесиите

Преди години в интервю за „Хъфингтън постблондинката разкри, че на младини е гладувала и интензивно е ходила на фитнес, за да намали теглото си до изисквана норма, фамозният „размер 0 или XS”.

„Много е тежко да останете на малкото килограми, които се искат от вас. За да стигна до исканото тегло, понякога не съм яла по няколко дни”, признава тогава моделката. Днес Моли Симс има книга, посветена на фитнеса и здравословния начин на живот. И е далеч от мисълта, че за да изглеждаш добре, трябва да се подлагаш на мъчителен глад.

Актрисата споделя, че всяка сутрин се събужда в 06:30 ч с децата си. След това си приготвя зелено смути от свежи плодове, ядки и семена Чия.

През деня в себе си винаги има бадеми – те са идеалната лека закуска и осигуряват енергия за цял ден. Освен сурови ядки, Моли Симс казва, че още по време на първата си бременност е започнала да приема и рибено масло и продължава и днес. Това е особено важно според нея за всички жени, които са навършили вече 30 години, тъй като им осигуряват необходимите мастни киселини.

Моли тренира всяка сутрин: „Добре е не само за мен, но е добър пример и за децата ми. Редувам пилатес, йога, спининг и тичане“.

Медитацията също е задължителна част от деня ѝ. „Съзнанието ми ми казва постоянно да се движа и да не спирам, докато йога и медитация ми помагат да се задържа в настоящето и да забавя темпото. С напредването на възрастта разбрах, че независимо какви продукти използваш, ако не се грижиш за кожата си, тя в един момент ще те предаде. Така че, няма значение каква козметика си купувате, просто не спирайте да се грижите за кожата си и пийте много вода.“