/ Gulliver/Getty Images
Ронан Кийтинг разкри, че съпругата му Сторм очаква момиченце, съобщи Контактмюзик.
"Ще имаме момиченце - това е вълнуващо - заяви изпълнителят на хита "No Matter What" . - Много се радвам за Сторм."

Ронан Кийтинг отново ще стане баща

"Винаги съм искала да имам деца от двата пола, така че се чувствам благословена - допълни Сторм. - Децата ще са общо 5. Смятам, че броят им е достатъчен."
Ронан вече има четири деца - 20-годишния Джак, 18-годишната Миси и 14-годишната Али от бившата си съпруга Ивон Конъли и двегодишния Купър от сегашната си съпруга, манекенката Сторм.

Ронан Кийтинг показа новороденото си дете (СНИМКИ)

"По-големите ми деца са на седмото небе от щастие, развълнуван е и Купър - отбеляза певецът от бандата "Бойзоун". - Това е много радостна вест - да очакваш дете е голям дар. Ще съм баща на 5 деца. С нетърпение очаквам Сторм да роди отново. Аз самият съм едно от 5-те деца в семейството ми, така че искам да видя през какво са минали майка ми и баща им."
Сторм по-рано довери, че в началото на връзката си с Ронан се затруднявала да разговаря с него, защото искала свои собствени деца, докато той не бил сигурен, че иска отново да стане баща. "Това ми създаваше проблеми, защото винаги съм искала да имам свои собствени деца и голямо семейство - поясни тя. - Разговарях за това с майка си. Имаше много сълзи. Дълбоко в себе си знаех, че мога да живея без деца, но не и без Ронан."

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА