Принц Чарл
Принц Чарл / БГНЕС
Британският престолонаследник принц Чарлз положи венец от макове на военния мемориал Кенотаф в Деня в памет на падналите във войните, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Тази година 91-годишната кралица Елизабет Втора наблюдаваше от близък балкон как 68-годишният й син води церемонията на мястото, което тя заемаше в продължение на близо шест десетилетия. Редом с кралицата беше 96-годишният й съпруг принц Филип.

Великобритания
БГНЕС

В 65-годишното си управление кралицата не е водила церемонията само шест пъти, припомня АФП. От тях два пъти причината е била бременност, а четири пъти тя е била в чужбина.

Великобритания
БГНЕС

Внуците на кралицата - принцовете Уилям и Хари, също участници във войни, поставиха яркочервени венци в подножието на мемориала.

Великобритания
БГНЕС

На церемонията присъстваха и високопоставени британски политици, представители на различни религии и на страни от Общността на нациите, войници, ветерани и граждани. Те се събраха в студения слънчев есенен ден, за да отдадат почит на загиналите през Първата световна война и последвалите конфликти.

Херцогиня Катрин отново е безупречна, този път в синьо (СНИМКИ)

Ослепителните рокли на Кейт Мидълтън (СНИМКИ)

Ето защо Уилям и Кейт никога не се държат за ръце на публични места (ВИДЕО)

Огненочервената рокля на херцогиня Катрин (СНИМКИ)
БТА