/ netinfo
Любими звезди предават олимпийския огън в нощта на преобразяванията
Любими участници от изминали сезони и осем нови за шоуто звезди ще се срещнат в тържествения старт на "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 
Петият сезон на уникалното шоу за преобразявания ще започне с тържествено предаване на "олимпийския огън" между артистичните участници. В нощта на старта ще бъдат разкрити и последните две имена, които ще провокират и впечатляват зрителите с 13 оригинални превъплъщения.
 
Миро е първият звезден участник в новия сезон на „Като две капки вода“ (ВИДЕО)

Водещите на предаването - Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, ще се срещнат за първи път с новото жури с членове - Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев-Фънки, а участниците ще получат възможността да докажат колко умело могат да излязат от зоната на комфорта. 

Виктор Калев е една от големите изненади в "Като две капки вода"
 

netinfo


"Не само изпълненията, но и актьорските неща са трудни за един професионален актьор. Цял живот се опитвам да бъда автентичен, а сега трябва да се науча да имитирам", разказа Башар Рахал пред камерата на "Събуди се".
 
По време на своята репетиция по хореография популярният актьор и водещ опита някои от култовите движения на големи звезди, за да влезе по-лесно в обувките на своя образ.
 

netinfo


"Дървена" походка, ръмжене на сцената и общуване с публиката бяха само част от задачите, които менторът по актьорско майсторство - Милица Гладнишка, постави на ДесиСлава, София Джамджиева и Михаела Маринова. "Ако Фънки ме изкритикува на първия лайв, след това няма да мисля за нищо друго освен за образите ми в шоуто", заяви певицата ДесиСлава, която очаква рокпредставителят в журито да бъде отново най-откровен в критиките си.
 
Актрисата София Джамджиева стъпва на сцената на „Като две капки вода“

netinfo


Кои ще бъдат звездните попълнения в състава на шоуто и какви ще бъдат първите преобразявания на участниците ще разберете по време на големия старт, понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 
Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на предаването.