Една от най-старите софтуерни войни е тази между различните браузъри. Още има спорове за това кой браузър е най-добър, но фактите говорят сами по себе си. Според данни на Net Applications, браузъра Chrome се използва от около 56,43% потребители в световен мащаб.
 
Chrome е изключително популярен браузър и ако вие сте от тези, които го използвате тези съвети може да са ви полезни. Вижте ги:

1. Плъзнете множество табове едновременно

Повечето хора са запознати с възможността да влачат и пускат Chrome табове в прозорците на браузъра, но можете да направите много повече от това. Просто задръжте натиснат клавиша Ctrl и кликнете върху всички табове, които желаете да преместите като един. Ако сте на Mac, задръжте клавиша Command.

Кои са основните WEB браузъри, които трябва да познаваме? (ВИДЕО)

2. Отворете случайно затворени табове

На всички ни се е случвало да затворим таб по погрешка. За щастие Chrome дава решение на този проблем. Всичко, което трябва да направите е да натиснете Control-Shift-T (Command-Shift-T за Mac) и Chrome ще възобнови всеки наскоро затворен таб.

Как браузърът ви разбира къде сте? (ВИДЕО)

3. Закачете табове

Може да закачате сайтове, които посещавате често, така че те винаги да са отворени, когато имате нужда от тях. Кликнете с десния бутон върху таба и изберете опцията Pin Tab.

4. Бързо затваряне на много табове

Може бързо да затваряте множество табове като кликнете с десния бутон върху някой от тях и след това изберете  Close Other Tabs или Close Tabs to the Right.

Не изхвърляйте стария компютър – може още да ви служи (ВИДЕО)

5. Добавете теми за настроение

Можете безплатно да изтеглите теми от  Chrome магазина, с които да промените външния вид на браузъра си. Само кликнете върху секцията Theme и след това върху Install.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
Business Insider