Хората ползват смартфона си за търсене на информация, забавление, сърфиране в социалните мрежи, проверка на новините. Вижте пет игри, които може да играете на телефона си:
 
Oceanhorn


Ако сте фен на Legend of Zelda, тогава Oceanhorn може би е точната игра за вас. Играта съдържа увлекателни разкази, както и зашеметяваща визуализация, съпътствана от страхотен саундтрак. Освен това е доста лесна за научаване.

10 признака, че страдате от номофобия

World of Warships Blitz

Ако сте фен на  ММО игрите, ви препоръчваме да пробвате – World of Warships Blitz. В играта ще изпробвате уменията си на капитан на боен кораб, като ще имате възможността да командвате разрушители и самолетоносачи.

игри на телефон
ThinkStock/Getty Images

Injustice 2

Бийте се като любимите си DC супергерои във втората част на тази популярна игра, която има по-добра динамика на бой, нови ходове и много нови герои, с които можете да играете. Играта дори има интересна история, поставена в бъдеще, където Батман и неговият екип се борят срещу друга група герои, които се опитват да възстановят режима на "Супермен“.

телефон
ThinkStock/Getty Images


Real Racing 3

Ако искате да управлявате щателно пресъздадени спортни автомобили и да карате по реални писти, тогава това е вашата игра. С безброй събития, както и мултиплейър между различни платформи, това е една от най-добрите racing игри, които са създавани напоследък.

Има ли полезни игри? Кои игри ще развият уменията на децата ви? (ВИДЕО)

PUBG Mobile

PUGB Mobile е един от фаворитите при феновете на шутъри. Управлението е малко трудно, докато се ориентирате, но веднъж свикнете ли, няма да можете да се отлепите от тази игра.

игри на телефон
ThinkStock/Getty Images

Още за компютърните игри:

Какво прави смартфонът с мозъците на хората (ВИДЕО)

Алгоритъм бори агресията в компютърните игри

Ученици си направиха компютърна игра (СНИМКИ/ВИДЕО)

Компютърни игри - лек срещу дислексия

Компютърните игри подобряват зрението на децата

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук